Fclohja 09-12 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Lohja ja pelattava sarja Piirin P8 ja P9. Joukkueeseen kuuluu 43 jäsentä ja kalenterissa on 70 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule hyvään seuraan ja hyvään joukkueeseen pelaamaan ja kehittymään. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa talvisin Muijalan kuplassa ja Mäntynummen koululla sekä kesäisin Ojaniitun kentälle ja Asemanpellon nurmella. Katso lisää FC Lohjan nettisivuilta.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 9 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Fclohja 09-12: kokoonpano